WordPress.org

Making WordPress.org

Opened 13 months ago

Last modified 13 months ago

#3477 new defect

Commiting new plugin version updates Development strings only; Stable remains unchanged

Reported by: davilera Owned by:
Milestone: Priority: normal
Component: Translate Site & Plugins Keywords:
Cc:

Description

I'm experiencing a strange issue with plugin translations. Today I uploaded a new version of my plugin (both in trunk and tags/1.4.7), but didn't change the Stable tag in trunk/README.txt.

After a few minutes, there were new Development strings to translate (as expected). Once I translated them all, I modified the Stable tag in trunk/README.txt from 1.4.6 to 1.4.7 and pushed this single change.

It's been over two hours and none of the new strings appear in Stable. In other words, there are some missing strings (and, therefore, their translations) in Stable. You can see it here: https://translate.wordpress.org/locale/es/default/wp-plugins/nelio-content

Do you know what's going on? Am I doing something wrong?

PS. This also happened with my previous update from 1.4.5 to 1.4.6. It didn't matter how long I waited (three weeks), there were some strings missing in Stable.

Attachments (1)

string-count-nelio-content.png (19.5 KB) - added by davilera 13 months ago.
Missing strings and translations in Stable.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

@davilera
13 months ago

Missing strings and translations in Stable.

This ticket was mentioned in Slack in #polyglots by davilera. View the logs.


13 months ago

This ticket was mentioned in Slack in #meta-i18n by davilera. View the logs.


13 months ago

Note: See TracTickets for help on using tickets.