Making WordPress.org

Opened 2 months ago

Closed 5 days ago

#7599 closed defect (bug) (fixed)

Forums: Underlined Text Not Rendered

Reported by: macmanx's profile macmanx Owned by: dd32's profile dd32
Milestone: Priority: low
Component: Support Forums Keywords:
Cc:

Description

As reported and shown at https://wordpress.org/support/topic/issue-with-underline-rendering-in-forum/ when you underline your text, it just appears as the raw span tag.

In a previous version of the forums, we had removed the ability to underline text, as it could be confused for a link by colorblind folks.

Personally, I recommend just removing it for that reason, but of course up to you folks. :)

Change History (7)

#1 @dd32
2 months ago

  • Owner set to dd32
  • Status changed from new to accepted

#2 @dd32
2 months ago

This is partially a bug in the Blocks Everywhere plugin, so I've opened a PR for that here:
https://github.com/Automattic/blocks-everywhere/pull/203

However, I'm going to see about removing some of these features for WordPress.org forums, as we don't need underlines, language, or justify.

#3 @dd32
2 months ago

In 13561:

Support Forums: Remove additional format options that are not needed in the support Forums.

See https://github.com/Automattic/blocks-everywhere/pull/204.
See #7599.

#4 @dd32
2 months ago

In 13571:

Support Forums: Blocks: Resovle some style issues in the editor making buttons and functionality invisible.

See #7599, #7593.

This ticket was mentioned in Slack in #forums by courtneyengle. View the logs.


7 weeks ago

#6 @dd32
8 days ago

In 13791:

Support Forums: Blocks: Properly style the Blocks Everywhere interface in the old support theme.

The new support theme that defines the base variables hasn't been activated everywhere.

See #7599, #7593, [13571].
Closes https://github.com/WordPress/wordpress.org/issues/326.

#7 @dd32
5 days ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from accepted to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.